Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 109 гостей.

Артемівське відділення Донецької ТПП

У «Шевченківській світлиці» побували учні та гості ЗОШ № 2 м. Артемівська

Переглядів: 3192
16.01.2014 - 16:11

З метою популяризації творчої спадщини видатного сина українського народу Тараса Григоровича Шевченка, формування духовної культури, виховання почуття любові та поваги до традицій свого народу, а також на виконання соціальних ініціатив Президента України в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 2 проведено  відкритий виховний захід, присвячений 200-річчю від дня народження поета «У Шевченківській світлиці» для учнів 9-11 класів.

Присутніх на святі привітала заступник міського голови Тетяна ПЕТРІЄНКО, яка зазначила, що за ініціативами Президента поточний тиждень є тижнем належної підготовки до відзначення 200-річчя від дня народження Тараса Шевченка. Зі словами вітань до дітей та гостей звернулися і методист міського методичного кабінету відділу освіти Олена БІЛЕНКО та учитель української мови Світлана ШИТІКОВА.
Під час проведення заходу були задіяні інформаційно-комунікативні технології, інтерактивні методи, що сприяло кращому засвоєнню матеріалу учнями, вихованню поваги до творчості поета, залученню дітей до глибин шевченківської мудрості. Прозвучала поезія Великого Кобзаря та пісні на його слова, діти показали інсценізацію «Малий Тарас».
Цей позакласний захід став першою ластівкою у низці урочистостей, присвячених 200-річчю від дня народження Тараса Шевченка.

У «Шевченківській світлиці» побували учні та гості ЗОШ № 2 м. АртемівськаУ «Шевченківській світлиці» побували учні та гості ЗОШ № 2 м. АртемівськаУ «Шевченківській світлиці» побували учні та гості ЗОШ № 2 м. Артемівська