Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 103 гостя.

Верховна рада України

Методичний ринг «Сучасні педагогічні технології» у ЗОШ № 24

Переглядів: 5239
17.01.2014 - 06:47

15 січня 2014 року в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів проведено методичний ринг «Сучасні педагогічні технології», метою якого було показати необхідність науково обгрунтованого впровадження сучасних технологій у практику роботи, стимулювати прагнення вчителів до пошуку, творчості, створити умови для обміну досвідом роботи та педагогічних знахідок.

Методичний ринг проходив у три раунди. У І раунді «Мозковий штурм» кожне шкільне методичне об’єднання продемонструвало своє розуміння терміну «інновація». У ІІ раунді за допомогою карток було перевірено теоретичні знання з питань сучасних педагогічних технологій. Найбільш цікавим виявився ІІІ раунд - «Педагогічні технології в практиці методичного об’єднання». Учителі у вигляді презентацій, міні-захистів демонстрували технології, які застосовують на практиці.

Викликав зацікавлення досвід методичних об’єднань вчителів початкових класів (керівник Валентина Лисицина), вчителів філологічного циклу (керівник Наталя Холод) та вчителів естетичного-оздоровчого циклу (керівник Тетяна Абрамова).

Методичний ринг показав, що  для педагогічного колективу найбільш ефективними і дієвими є практичні форми роботи з кадрами.

15 січня 2014 року в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів проведено методичний ринг «Сучасні педагогічні технології»15 січня 2014 року в Артемівській ЗОШ І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів проведено методичний ринг «Сучасні педагогічні технології»