Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 111 гостей.

Верховна рада України

ІНФОРМАЦІЯ щодо результатів роботи управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Донецькій області

Переглядів: 4287
23.01.2014 - 13:56

Завдання підрозділу внутрішньої безпеки - вжиття системних заходів     щодо упередження корупційних проявів, посилення контролю за виконанням  службових обов’язків співробітниками податкових та митних органів Донецької області.

Управління внутрішньої безпеки приймає активну участь у створенні та запровадженні системи нетерпимості до корупції. Побудувати таку систему можливо за умови забезпечення участі, взаємодії та синхронізації зусиль усіх структурних підрозділів, забезпеченню якісного виконання поставлених завдань, а головне - розуміння невідворотності покарання у випадку скоєння корупційного діяння.

З метою профілактики, виявлення та попередження правопорушень в організації роботи податкової та  митної служб, а також з метою ліквідації причин та наслідків корупційних проявів управлінням внутрішньої безпеки  проведено 90 службових розслідувань та перевірок за фактами можливих неправомірних дій співробітників територіальних органів ГУ Міндоходів у Донецькій області, у 45% - інформація знайшла своє підтвердження. За їх результатами керівникам органів ГУ Міндоходів винесені подання для вжиття заходів реагування по усуненню порушень. До дисциплінарної  відповідальності притягнуто 9 співробітників,  8  співробітників звільнено з органів ГУ Міндоходів у Донецькій області, у 25 випадках  матеріали направлено до органів прокуратури для прийняття рішення. З початку року за матеріалами УВБ відкрито 12 кримінальних проваджень у відношенні  працівників територіальних органів ГУ Міндоходів  у Донецькій області. 

Серед особового складу податкових і митних органів співробітниками управління  вживаються активні заходи щодо підвищення рівня протидії корупції: проводиться попереджувально-профілактична робота, направлена на запобігання корупційним проявам у сфері службової діяльності, з початку 2013 року проведено 739 профілактичних заходів, у тому числі 602 лекції, виступи, бесіди в колективах, 50 виступів по радіо та телебаченню, 86 публікацій у пресі,36  працівниками податкових органів винесено офіційні попередження щодо недопущення протиправної поведінки.

Управління внутрішньої безпеки ГУ Міндоходів у Донецькій області повідомляє, що  з метою запобігання корупційним проявам  серед працівників податкової та митної служб, Міністерством доходів і зборів України запроваджено  сервіс  «Пульс». Основний  принцип    такої інтерактивної лінії – зворотній зв’язок та  оперативне вирішення проблемних питань  платників податків та митних зборів. Якщо клієнт податкової або митної служби   незадоволений неякісним обслуговуванням або вважає поведінку працівників вказаних служб  некоректною,  пропонуємо звертатися на сервіс Міністерства доходів і зборів України - (044) 284-00-07. Одночасно повідомляємо, що управління внутрішньої безпеки розташовано за адресою: м. Донецьк, вул. Артема, 114 (центральний корпус), телефон чергового: (062 257 64 46).

 

И.о. заведующего информационно –
коммуникационного сектора
Е.С. Малютина

Останні статті на сайті