Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 265 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

В ЗОШ № 24 пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників

Переглядів: 7304
27.01.2014 - 13:23

Дитина чекає перших шкільних днів з радісним хвилюванням, адже початок навчання - важливий і відповідальний період у її житті. І в майбутньому шкільна успішність залежить від того, наскільки вдалими і радісними для першокласників були перші кроки у країні знань.

Багато малюків ідуть до школи, вміючи читати і писати, але при цьому не готові морально. Щоб допомогти майбутнім першокласникам адаптуватися в нових для них умовах, вселити почуття відповідальності та впевненості у власних силах, у Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів 25 січня 2014 року пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків.

Протягом кількох годин, проведених у школі, діти познайомилися з учителями, які і провели для них перші підготовчі заняття та екскурсію в рамках Школи майбутнього першокласника, що працюватиме протягом січня-квітня 2014 року. Діти пройшлися просторими шкільними коридорами, побували в комп'ютерному класі, кабінеті музики, бібліотеці, ігровій кімнаті школяра, спортзалі. Поки діти подорожували, було проведено  батьківські збори, на яких виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Димченко, практичний психолог  Наталя Драпова, учитель початкових класів Любов Горбачова та учитель англійської мови Галина Пономаренко.

У дітей та їх батьків склалось приємне враження про школу. Перший крок уже зроблено, а наступна зустріч відбудеться 1 лютого.

25 січня 2014 року пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків м.Артемівська.25 січня 2014 року пройшов День відкритих дверей для майбутніх першокласників та їх батьків м.Артемівська.