Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 102 гостя.

Артемівське відділення Донецької ТПП

Губернатор вручив воїнам-афганцям ключі від квартир

Переглядів: 4099
17.02.2014 - 12:06

У Донецькій області регіональна влада системно вирішує «квартирне питання» воїнів-інтернаціоналістів. У містах і районах розроблені місцеві спеціальні програми, що передбачають поліпшення житлових умов учасників бойових дій.

Крім того, згідно з державною програмою щодо забезпечення житлом воїнів-інтернаціоналістів, затвердженою Президентом України, щорічно область отримує кошти для купівлі квартир.

Так, сьогодні на урочистих зборах, присвячених 25-й річниці виведення військ колишнього СРСР з Афганістану, Андрій ШИШАЦЬКИЙ разом з головою облради Андрієм ФЕДОРУКОМ і мером Донецька Олександром ЛУК'ЯНЧЕНКОМ вручив ключі від нового житла тим новоселам, які були присутні на заході.

Всього за рахунок коштів державного бюджету в містах Артемівську, Горлівці, Маріуполі, Ясинуватій і Новоазовському районі придбано вісім квартир.

Глава регіону побажав, щоб у новому житлі воїнів-афганців завжди панували мир, любов та злагода. Він також підкреслив, що надалі регіональна влада послідовно займатиметься поліпшенням житлових умов ветеранів війни в Афганістані.

Останні статті на сайті