Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 112 гостей.

Верховна рада України

Підведено підсумки міського етапу Всеукраїнського огляду фотоматеріалів «Організація навчального середовища в 1-х класах»

Переглядів: 3825
03.03.2014 - 08:14

«Життя – вічна наука» - гласить народна мудрість. Реалії сьогодення  ще раз підтверджують це. Великі соціальні зміни впливають на школу, на вчителя. І завдання перед ним набувають нового змісту. Тому необхідно створити оптимальні умови для розвитку і навчання особистості, яка здатна втілювати оригінальні ідеї, критично мислити, приймати нестандартні рішення. У центрі уваги – дитина, самобутня особистість з неповторною індивідуальністю.

Єдине свідчення правильності
процесу навчання - це щастя дитини.
Марія Монтесорі

 

З метою широкої популяризації досвіду роботи з питань ефективної організації навчального середовища у класних кімнатах для учнів 1-х класів загальноосвітніх навчальних закладів пройшов міський етап Всеукраїнського огляду фотоматеріалів «Організація навчального середовища в 1-х класах».

Участь в огляді фотоматеріалів взяли 13 шкіл міста. Кожний навчальний заклад намагався продемонструвати створені для першокласників умови: розвивальні зони, спортивні куточки, ігрові кімнати, а також спальні та класні кімнати. 

Переможцями конкурсу стали:

  • 1 місце – Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2,
  • 2 місце – Соледарська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №13,
  • 3 місце – Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №10 та  Артемівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №24 з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів.

Роботи переможців міського етапу надіслано до Донецького облІППО для участі в обласному етапі.

Матеріали переможців буде розміщено на офіційному веб-сайті відділу освіти у розділі «Початкове навчання».

Підведено підсумки міського етапу Всеукраїнського огляду фотоматеріалів «Організація навчального середовища в 1-х класах»Підведено підсумки міського етапу Всеукраїнського огляду фотоматеріалів «Організація навчального середовища в 1-х класах»Підведено підсумки міського етапу Всеукраїнського огляду фотоматеріалів «Організація навчального середовища в 1-х класах»

Останні статті на сайті