Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 86 гостей.

Донецька обласна рада

Відкриття тижня дитячої та юнацької книги в міській бібліотеці для дітей

Переглядів: 3270
03.04.2014 - 05:27

1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй». На святі були присутні учні шкіл №1, 10, читачі бібліотеки, вчителі і батьки.

Відкрила зустріч Королева – Книга, яка запросила присутніх в океан книжкових пристрастей і подій. В гості до дітей завітали улюблені літературні герої: Загадка Загадківна, Господиня Казка, Старуха Шапокляк, весела розбійниця.

Діти залюбки приймали участь в книжкових вікторинах, іграх. Під час свята звучали вірші про книги, бібліотеку. У виконанні Гапонюк Софії, учениці  ЗОШ №1, пролунала  пісня «Про доброту». Подарунком для гостей був танець «Лунтик» у виконанні хореографічного ансамблю «Престиж» із ЗОШ №10.

По закінченні свята діти на плакаті залишили свої враження від зустрічі, побажання та подяку бібліотечним працівникам.

Тиждень книги розпочався. Міська бібліотека  для дітей запрошує всіх учнів міста відвідати масові заходи, які будуть проведені під час весняних канікул.

1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй».1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй».1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй».1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй».1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй».1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй».1 квітня в міській бібліотеці для дітей відбулося відкриття Всеукраїнського тижня дитячої та юнацької книги «Книжковий водограй».

Останні статті на сайті