Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 113 гостей.

Донецька обласна рада

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014», педагога Артемівська, Ольгу Петриченко!

Переглядів: 4235
11.04.2014 - 07:08

Найпрестижнішим професійним конкурсом для освітян є конкурс «Учитель року». Участь у ньому дає можливість, а точніше, шанс заявити про себе як про фахово компетентну, творчу особистість.

Усі – учасники, призери, і, тим паче, переможці – здобувають новий статус. Крок за кроком, сходинка за сходинкою найсильніші сміливо й впевнено йдуть до вершин професійного Олімпу. Перемога на кожному етапі– вагома й знаменна: педагог стає «обличчям» рідної школи, міста, району, області. Найважча й найпочесніша вершина – це лаври всеукраїнського рівня!

Учасницею та переможцем ІІІ (заключного) туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014», який пройшов у Черкасах, стала Петриченко Ольга Вікторівна, спеціаліст вищої кваліфікаційної категорії, учитель початкових класів Артемівської загальноосвітньої школи I-III ступенів №18 Донецької області.

Чудово спрацювала команда, яка готувала учителя до участі у Конкурсі: відділ освіти Артемівської міської ради, міський методичний кабінет, творча група вчителів міста під керівництвом Ірини Оніщенко, педагогічний колектив Артемівської школи №18 (директор Ольга Рибальченко).

Від усього серця вітаємо Ольгу Петриченко, пишаємося її перемогою в найпрестижнішому фаховому конкурсі, гордимося її вкладом у розвиток сучасної освіти Артемівська! Бажаємо наснаги, натхнення та подальших творчих успіхів! 

Вітаємо переможця Всеукраїнського конкурсу «Учитель року-2014», педагога Артемівська, Ольгу Петриченко!