Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Презедент України

«Острівець щасливого дитинства»

Переглядів: 4087
18.04.2014 - 05:47

17 квітня 2014 року  у кімнаті школярів «Бригантина» відбулося свято з нагоди презентації проекту місцевого розвитку «Острівець щасливого дитинства».

Цей навчальний рік став незвичайним для кімнати школярів «Бригантина», тому що на базі клубу втілювався в життя проект під  назвою «Острівець щасливого дитинства».

Присутніх на святі привітала секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко. У своєму виступі вона  відмітила, що кімнати школярів за місцем проживання є зручними формами організації дитячого дозвілля. Тому треба розвивати ці заклади, у тому числі й шляхом участі у конкурсі міні-проектів.

Директор МЦДЮ Світлана Єпік розповіла, що виділені в ході проекту кошти  були спрямовані на придбання нових меблів для занять. Були закуплені письмові та тенісні столи, учнівські стільці. З придбаних матеріалів були виготовлені стелажі для наочності, учнівські столи. Це дозволило обладнати кімнату для занять гуртка,  ігрову кімнату, методичний кабінет.

Педагог-організатор кімнати школярів Павленко Н.Г. відмітила, що у ході реалізації проекту слова МИ РАЗОМ! стали девізом клубу «Бригантина», тому що для досягнення мети об’єднали зусилля педагоги,  батьки, технічні працівники, діти.

Для гостей свята була проведена екскурсія по оновленим приміщенням кімнати школярів, а для дітей -  майстер-клас по виготовленню пасхальних сувенірів.

«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»«Острівець щасливого дитинства»