Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

ExportUA

Відбулося засідання координаційної ради

Переглядів: 3047
23.04.2014 - 06:08

22.04.2014 відбулося засідання координаційної ради з управління якістю медичної допомоги відділу охорони здоров'я Артемівської міської ради, на якій виступила начальник відділу охорони Артемівської міської ради Мельникова С.Л. з інформацією про підсумки діяльності комунальних закладів охорони здоров’я Артемівської міської ради за перший квартал 2014 року, були підведені підсумки діяльності лікувальних установ та проаналізовано стан здоров'я населення в першому кварталі 2014 року.

На координаційну раду була запрошена директор медичного училища м. Артемівська Красножон Н.М. та за її участі було розглянуто питання щодо можливості проходження на базі медичного училища м. Артемівська курсів підвищення кваліфікацій молодшими медичними працівниками з медичною освітою.

На засіданні координаційної ради було проведено аналіз звернень громадян за перший квартал 2014 року та за результатами розгляду визначені найбільш актуальні питання в сфері охорони здоров’я на території Артемівської міської ради.

Крім того медичними працівниками було проведено обговорення найбільш актуальних питань щодо виконання Закону України від 13.01.2011 № 2939-VI «Про доступ до публічної інформації», із внесеними до нього змінами.

За результатами засідання було визначено заходи щодо забезпечення населення доступною, якісною медичною допомогою та раціонального використання ресурсів охорони здоров'я, обговорені основні пріоритетні напрямки та шляхи їх вирішення в 2014 році.

Останні статті на сайті