Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 125 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Разом зробимо світ добрішим

Переглядів: 4180
23.04.2014 - 13:43

Під таким гаслом в дошкільному навчальному закладі №10 «Кристалик» пройшла перша очна сесія обласної авторської творчої майстерні за темою «Особливості сучасного освітньо-виховного процесу на засадах гуманної педагогіки», автором якої є вихователь-методист Мілослава Мілованова (науковий керівник – завідувач відділу дошкільної освіти Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти Наталя Губанова).

Захід своїм змістом був спрямований на вдосконалення професійної майстерності педагогів та створення умов для саморозвитку щодо впровадження в практику роботи принципу гуманізації на підставі ознайомлення та розповсюдження досвіду роботи закладу.

Педагогів було ознайомлено з навчально-тематичним планом, проведено анкетування згідно проблематиці майстерні. Музично-творча замальовка дітей та педагогів допомогла створити мотиваційне поле роботи, окреслити проблеми впровадження принципу гуманізації. В процесі диспуту-обговорення за темою «На шляху гуманістичного розуміння дошкільного дитинства» учасники зробили висновок, наскільки важливо педагогу змінити власні погляди на природу дитини, стиль спілкування з нею, створити оптимальні умови для її розвитку

Практичний модуль пройшов у формі майстер-класу та розкрив систему впровадження принципу гуманізації в сучасному дошкільному закладі за допомогою перегляду різних форм занять з дітьми та моделювання цікавих форм, методів та прийомів роботи автора з посібником «Помогалочка для гуманного виховання дітей».

Підведення підсумків роботи у вигляді складання листа-роздуму показало, що жоден учасник не залишився байдужим до проблеми та змісту переглянутого досвіду роботи, про що вказують слова подяки та самоконструкція у вигляді побудови власної перспективи на майбутнє.

cam00225cam00282sam_3357sam_3324

Останні статті на сайті