Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 134 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

Нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів

Переглядів: 4405
30.04.2014 - 10:22

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням заступника начальника відділу освіти Оксани Карпець.

З першого питання про стан управлінської діяльності керівників шкіл та позашкільних навчальних закладів щодо оздоровлення дітей влітку 2014 року  виступили заступник начальника відділу освіти Алла Таранник та головний спеціаліст відділу освіти Тетяна Курскова. Наголошено на чітку організацію оздоровлення дітей, в тому числі пільгових категорій, на базі пришкільних майданчиків та таборів, оздоровчого табору «Вогник», збору-походу «Бахмут» та інших заміських таборів відпочинку.

Про стан викладання географії в 5-10-х класах, фізичної культури в 5- 11-х класах відповідно до вимог нового Державного стандарту доповіла завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк. Вона зробила ґрунтовний аналіз кадрового, матеріально-технічного та програмно-методичного забезпечення викладання географії в Артемівських школах №2, 9, школі-інтернаті №1, вечірній школі №1 та фізичної культури – в Артемівських школах №4, 5, Соледарській школі №13 та Часовоярській школі №17.

Завідувач міського методичного кабінету Ніла Лисюк надала інформацію про результативність роботи з обдарованими учнями, підсумки їх участі у предметних олімпіадах, конкурсах, змаганнях у 2013-2014 навчальному році. Окреслені основні завдання роботи з обдарованими учнями в наступному 2014-2015 навчальному році.

Завідувач Центру практичної психології та соціальної роботи Наталя Докшина проінформувала про стан психологічного супроводу навчально-виховного процесу з попередження проявів насильства та жорстокості серед дітей та учнівської молоді. Керівникам надано чіткий алгоритм щодо управлінської діяльності з названого питання.

Керівники навчальних закладів були ознайомлені зі змістом листа Департаменту освіти і науки Донецької облдержадміністрації від 17.04.2014 року №01/17-0849 щодо попередження звернень, пов’язаних з фактами порушення прав дітей та учнівської молоді на доступність та безоплатність освіти, зокрема примусове збирання в окремих дошкільних та загальноосвітніх закладах коштів на проведення різноманітних заходів, поповнення благодійних фондів та нецільове використання батьківських внесків. Всі присутні отримали практичні рекомендації з розглянутих питань з метою їх безпосереднього виконання.

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням заступника начальника відділу освіти Оксани Карпець.Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради у конференц-залі відділу освіти відбулась чергова нарада директорів шкіл та позашкільних навчальних закладів під головуванням заступника начальника відділу освіти Оксани Карпець.

Останні статті на сайті