Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 105 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Міська підсумкова конференція учнівської молоді

Переглядів: 2689
08.05.2014 - 07:52

7 травня 2014 року відділ освіти Артемівської міської ради  на базі Артемівської школи №7 провів міську підсумкову конференцію учнівської молоді «Дорогами слави і безсмертя» в межах акції «Вахта пам’яті», присвячену 70-й річниці визволення України від фашистських загарбників.

«Если мы войну забудем, вновь придет война», – ці слова Роберта Рождественського написані майже півстоліття тому, ніколи не втратять своєї актуальності. Саме пам'ять є тим джерелом, з якого ми черпаємо життєві уроки та плануємо своє майбуття. Кожного року учні артемівських шкіл приймають активну участь в акції «Вахта пам’яті», мета якої і полягає у тому, щоб жоден герой та героїчний вчинок Великої Вітчизняної війни не були забуті.

Традиційно координатором проведення заходу став Центр туризму та краєзнавства. Почесними гостями свята були ветерани Великої Вітчизняної війни та діти війни, учні та педагоги міста.

В межах конференції свої звіти про проведену роботу за 2013-2014 навчальний рік надали пошукові загони шкіл №№1, 11, 18, 15. У подарунок ветеранам діти співали пісні, виконували хореографічні композиції і презентували квіти та вітальні листівки, виконані власноруч вихованцями Центру технічної творчості дітей та юнацтва.

Гості та учасники конференції не залишилися байдужим до теми вшанування пам’яті тих, хто відстояв наш мир, і сльози, які повсякчас наповнювали очі усіх присутніх, зайвий раз підтвердили, що Пам'ять жива!!!

7 травня 2014 року відділ освіти Артемівської міської ради  на базі Артемівської школи №7 провів міську підсумкову конференцію учнівської молоді «Дорогами слави і безсмертя» в межах акції «Вахта пам’яті»7 травня 2014 року відділ освіти Артемівської міської ради  на базі Артемівської школи №7 провів міську підсумкову конференцію учнівської молоді «Дорогами слави і безсмертя» в межах акції «Вахта пам’яті»7 травня 2014 року відділ освіти Артемівської міської ради  на базі Артемівської школи №7 провів міську підсумкову конференцію учнівської молоді «Дорогами слави і безсмертя» в межах акції «Вахта пам’яті»7 травня 2014 року відділ освіти Артемівської міської ради  на базі Артемівської школи №7 провів міську підсумкову конференцію учнівської молоді «Дорогами слави і безсмертя» в межах акції «Вахта пам’яті»

Останні статті на сайті