Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Верховна рада України

«Пам’яті полеглих будьте вірні!»

Переглядів: 3540
12.05.2014 - 06:13

З нагоди святкування Дня Перемоги шкільна бібліотека Артемівської школи-інтернату №1 організувала ряд різнопланових заходів. Свою роботу бібліотека разом з педагогічним колективом провела під девізом «Тільки той, хто пам’ятає минуле, вартий майбутнього» з метою виховання в учнів любові до рідної землі, поваги до учасників Великої Вітчизняної війни, пробудження бажання вивчати історію своєї держави, вболівати за майбутнє країни.

Протягом квітня-травня 2014 року проведено акцію читання уголос творів про війну за темою "З книжок про війну, про бої ми читаємо", цикл бесід за оповіданнями та книгами про війну, відео-екскурс в історію нашої Батьківщини «Стежиною пам'яті».

Добірка короткометражних фільмів, методичної літератури про боротьбу і перемогу над фашистськими загарбниками допомогла класним керівникам та вихователям школи-інтернату у підготовці та проведенні класних виховних годин.

Експонати виставки «Пам’яті полеглих будьте вірні!», презентовані бібліотекарем школи, викликали зацікавленість в учнів та бажання самостійно прочитати книгу про героїчні подвиги людей у роки Великої Вітчизняної війни.

З кожним роком віддаляються від нас події страшної війни, але пам'ять про подвиг в ім'я майбутнього, в ім'я прекрасного живе вічно! Доземний уклін Вам, посивілі фронтовики! Читачі шкільної бібліотеки запалили свічку пам’яті та хвилиною мовчання вшанували пам’ять тих, хто віддав своє життя за наше майбутнє.

Протягом квітня-травня 2014 року в м.Артемівську проведено акцію читання уголос творів про війну за темою "З книжок про війну, про бої ми читаємо", цикл бесід за оповіданнями та книгами про війну, відео-екскурс в історію «Стежиною пам'яті».Протягом квітня-травня 2014 року в м.Артемівську проведено акцію читання уголос творів про війну за темою "З книжок про війну, про бої ми читаємо", цикл бесід за оповіданнями та книгами про війну, відео-екскурс в історію «Стежиною пам'яті».