Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Донецька обласна рада

Cостоялась 51 сессия Артёмовского городского совета

Переглядів: 3345
28.05.2014 - 11:22

28 мая года в 9.00 в сессионном зале административного здания Артемовского городского совета, состоялась 51 сессия Артёмовского городского совета.

На пленарном заседании 51 сессии были  приняты решения по вопросам:  

  1. Про внесення змін до Програми економічного і соціального  розвитку території Артемівської  міської ради на 2014 рік та основні  напрямки розвитку на 2015 і 2016 роки.
  2. Про стан виконання у 2013 році  Програми реформування і розвитку житлово-комунального господарства на території Артемівської міської ради на 2011-2014 роки.
  3. Про стан виконання в 2013 році  Програми розвитку та збереження зелених насаджень на території Артемівської міської ради на 2013 – 2015 роки.
  4. Про стан виконання у 2013 році Програми «місцевих стимулів» для медичних працівників на території Артемівської міської ради на 2012-2017  роки.
  5. Про стан виконання у 2013 році Програми імунопрофілактики та захисту населення від інфекційних хвороб на території Артемівської міської ради на 2010-2015 роки .
  6. О сообщении депутатов Артёмовского городского  совета 6  cозыва  по   избирательному  округу  № 20  Малеваной В.В и Куличенко М.И.  о работе в совете.
  7. О сообщении депутатов Артёмовского городского  совета 6  cозыва  по   избирательному  округу  № 21  Говорун Р.А. и Николаева В.Г.  о работе в совете.
  8. Про затвердження  Статуту комунального закладу «Артемівський міський народний Дім»  у новій редакції.
  9. Про надання дозволу комітету по фізичній культурі і спорту Артемівської міської ради на списання майна комунальної власності територіальної громади м. Артемівська, яке знаходиться на його балансі.
  10. Про прийняття (безоплатно) в комунальну власність територіальної громади м. Артемівська нерухомого майна шляхом укладення договору пожертви.
  11. Про надання дозволів на розробку документацій із землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності територіальної громади  м. Артемівська.
  12. Про оренду земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  13. Про постійне користування земельною  ділянкою комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  14. Про продаж земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  15. Про безоплатну передачу у приватну власність громадянам земельних ділянок комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  16. Про дачу згоди на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.
  17. Про зміну цільового призначення земельної ділянки.
  18. Про встановлення земельного сервітуту на земельну ділянку комунальної власності територіальної громади м. Артемівська.         

В разделе «Разное»:

  • Выступил Максим Жизневский (представитель Донецкой народной республики) - о общественно – политической ситуации в городе и регионе, и призвал депутатов городского совета к диалогу.
  • Секретарь городского совета пригласила депутатов Артемовского городского совета принять участие в торжественных линейках, посвященных празднику Последнего звонка, которые состоятся 30 мая в 9.00 во всех общеобразовательных школах города.

На этом  51 сессия Артемовского городского совета закончила свою работу.