Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Підсумкова зустріч педагогів дошкільної освіти Артемівська

Переглядів: 2765
13.06.2014 - 11:55

12 червня 2014 року відбулась підсумкова нарада за участі завідувачів та вихователів-методистів дошкільних начальних закладів.

Зустріч відбулась у формі «круглого столу», під час якого було проаналізовано стан виконання Програми розвитку освіти на території Артемівської міської ради, висвітлені досягнення педагогів та колективів, а також окреслено напрямки подальшого удосконалення дошкільної освіти міста. Крім статистичних показників мережі, головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак зупинилась на проблемах щодо діяльності спеціальних груп, груп з пріоритетним напрямком роботи, реалізації мовної політики в дошкільних установах відділу освіти. Зазначила, що «для розв’язання проблем необхідно оновлювати зміст дошкільної освіти відповідно до суспільних потреб, інноваційного розвитку науки, впроваджувати сучасні засоби розвитку, навчання та виховання, забезпечити підготовку та підвищення кваліфікації педагогічних працівників дошкільних навчальних закладів».

Основні методичні здобутки педагогів за цей навчальний рік були презентовані у ході психолого-педагогічного вернісажу знахідок «Організація та забезпечення балансу різноманітних видів специфічної дитячої діяльності, організованою діяльністю й самостійним, вільним типом діяльності дітей».

Спеціаліст відділу освіти Вікторія Рязанцева, методист міського методкабінету Ірина Нікітіна провели нагородження переможців конкурсів педмайстерності. В рамках урочистого вшанування було показано промороліки та презентації досвідів роботи педагогів дошкільної освіти.

Підсумком роботи «круглого столу» стало обговорення сучасних тенденцій дошкільного виховання та задач на новий навчальний рік, також були надані методичні рекомендації до складання нових річних планів дошкільних установ.

12 червня 2014 року відбулась підсумкова нарада за участі завідувачів та вихователів-методистів дошкільних начальних закладів м.Артемівська.12 червня 2014 року відбулась підсумкова нарада за участі завідувачів та вихователів-методистів дошкільних начальних закладів м.Артемівська.12 червня 2014 року відбулась підсумкова нарада за участі завідувачів та вихователів-методистів дошкільних начальних закладів м.Артемівська.

Останні статті на сайті