Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 127 гостей.

ExportUA

Слеклайн, або Мотузкове містечко в дошкільному закладі №27

Переглядів: 3610
20.06.2014 - 07:20

Хто із нас в дитинстві не мріяв відчути себе Мауглі або Тарзаном, полазити по деревах, або розкачуватися на мотузяній гойдалці, як на ліані?

Слеклайн, або Мотузкове містечко, яке з’явилося серед дерев на території дитячого навчального закладу №27 «Зірочка», надасть бажаючим такі можливості.

Мотузкове містечко – це захоплюючі пригоди для дитини, яка хоче навчитися переборювати свої страхи. Слеклайн – ходіння по мотузці, що провисає, це ідеальний спосіб тренування координації своїх рухів, сили, уміння сконцентровуватись.

Створений майданчик став улюбленою розвагою вихованців дитсадка. Активні рухи на свіжому повітрі сприяють загартовуванню організму і покращують здоров'я. Удосконалюються всі фізичні якості - швидкість, спритність, витривалість, гнучкість, сила, основні види рухів - ходьба, біг, повзання, лазіння, стрибки, вправи в рівновазі.

Вихователі перед тим, як відправитись до «Мотузкового містечка», проводять з дітьми детальний інструктаж, розказують, як потрібно себе поводити, правила проходження траси.

Слеклайн, або Мотузкове містечко з’явилося серед дерев на території дитячого навчального закладу №27 «Зірочка» м.АртемівськаСлеклайн, або Мотузкове містечко з’явилося серед дерев на території дитячого навчального закладу №27 «Зірочка» м.Артемівська