Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

ExportUA

Ігор Білоус: Ми розпочали активний та відкритий діалог з бізнесом

Переглядів: 2965
15.07.2014 - 10:37

«На мою думку, головний підсумок нашої роботи це не стільки цифри, скільки форми нашої роботи. Ми розпочали активний та відкритий діалог з бізнесом.

Віднині це дорога з двостороннім рухом, і рух цей ми здійснюємо винятково на підставі законів. Цей діалог вже дає результати. Так, за ініціативи бізнесу нами розроблений і розглядається нині у Верховній Раді податковий компроміс. Це дає право бізнесу перегорнути чорну сторінку минувшини і розпочати працювати у рамках правового поля. А головне – це дуже важливий та ефективний крок на шляху боротьби з корупцією», – зазначив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус під час брифінгу у Кабінеті Міністрів України.

За його словами, в оновленому законопроекті про податковий компроміс відповідно до консультацій з бізнесом розмір ставки знизився до 10%, а період, який підлягає уточненню, подовжено до 1 квітня 2014 року. Застосовуватиметься компроміс до сум податків, нарахованих з 1 квітня 2011 року.

«Наше відомство та представники бізнесу усіх рівнів, з якими я мав зустрічі за останні три місяці, усвідомлюємо нашу спільну відповідальність за долю та майбутнє держави. Я ще раз наголошую – ми почали слухати і чути один одного! Бізнес не може без держави, держава не може без бізнесу. Лише взаємодія, співпраця та взаємне врахування інтересів дозволить нам досягти успіху», - підкреслив керівник Державної фіскальної служби.