Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 138 гостей.

Презедент України

Спортивний квест у дитячому садку №40 міста Артемівська

Переглядів: 4924
25.07.2014 - 11:17

На базі дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» відбулася спортивно-інтелектуальна розвага в формі квест-ігри «Індіанські племена в пошуках скарбів», в якій прийняли участь діти старшого дошкільного віку дитсадка і діти-випускники мікрорайону «Західний».

З самого ранку ігрові майданчики перетворились на поселення індіанських племен: були обладнані «вігвами» та створений відповідний антураж.

Впродовж квест-ігри дітям були запропоновані спортивні конкурси, логічні та творчі завдання, пізнавальні вікторини, за проходження яких дітлахи отримували різноманітні «артефакти» індіанців: «лассо», «роуч», «вакан», шкіряна карта тощо. Ці речі згодом допомогли малюкам виконати завдання квесту.

Особливо веселим та кумедним виявився ритуал «Посвячення в індіанця», де кожна дитина отримала «індіанське» ім’я на кшталт «Місячне сяйво», «Швидкий вітер» тощо, а також зробила собі амулет з солоного тіста й прикрасила його декоративними елементами на свій смак.

Проведена розвага – це нові враження, знання і неймовірна кількість позитивних емоцій!

На базі дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» відбулася спортивно-інтелектуальна розвага в формі квест-ігри «Індіанські племена в пошуках скарбів»На базі дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» відбулася спортивно-інтелектуальна розвага в формі квест-ігри «Індіанські племена в пошуках скарбів»На базі дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» відбулася спортивно-інтелектуальна розвага в формі квест-ігри «Індіанські племена в пошуках скарбів»На базі дошкільного навчального закладу №40 «Посмішка» відбулася спортивно-інтелектуальна розвага в формі квест-ігри «Індіанські племена в пошуках скарбів»