Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 136 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Тематичний день у дитячому садку №49 «Кріпиш» міста Артемівська

Переглядів: 3403
11.08.2014 - 12:01

У дошкільному навчальному закладі компенсуючого типу, яслах-садку №49 «Кріпиш» цілий рік вирує бурхливе життя. Не припиняється воно навіть влітку. Колектив дошкільної установи встигає і підготуватися до нового навчального року, і оздоровити юних вихованців.

Щоб літній період для дітлахів був по справжньому яскравим, насиченим та цікавим, щоб малюки запам’ятали літні веселі дні, з ними проводяться різноманітні міні-заняття, подорожі, туристичні походи, розваги, свята. Весь педагогічний процес у літній період носить одночасно і навчально-виховний, і здоров’язбережувальний характер, що дуже важливо. Підсумком роботи педагогічного колективу у цьому напрямку став тематичний день «Игры разные нужны, игры разные важны».

Вихованці дошкільної установи взяли участь у веселих естафетах та іграх на свіжому повітрі. Дітлахи розважалися з мильними бульбашками, на водних атракціонах, робили «салют» з бризок. Невід’ємною частиною заходів були ігри та вправи з піском, повітрям тощо. Наприкінці святкового дійства діти порадували педагогів та своїх друзів чудовими будівлями з піску.

Завдяки зусиллям педагогів добрі спогади про літо і відпочинок дітлахам забезпечені. Вихованці і самі кажуть, що літо – це їхня улюблена пора, адже вона приносить стільки різноманітних розваг.

Весь педагогічний процес у літній період носить одночасно і навчально-виховний, і здоров’язбережувальний характер. Підсумком роботи педагогічного колективу у цьому напрямку став тематичний день «Игры разные нужны, игры разные важны».Весь педагогічний процес у літній період носить одночасно і навчально-виховний, і здоров’язбережувальний характер. Підсумком роботи педагогічного колективу у цьому напрямку став тематичний день «Игры разные нужны, игры разные важны».Весь педагогічний процес у літній період носить одночасно і навчально-виховний, і здоров’язбережувальний характер. Підсумком роботи педагогічного колективу у цьому напрямку став тематичний день «Игры разные нужны, игры разные важны».

Останні статті на сайті