Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 61 гість.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Розвага артемівських дошкільнят «Мандруємо стежками літа»

Переглядів: 4754
14.08.2014 - 06:17

Недаремно кажуть в народі: «Якщо дитина бігає і грається – їй здоров’я посміхається». В цьому нас переконали вихованці садочка №25 «Дзвіночок» під час спортивно-туристичної розваги «Мандруємо стежками літа», яка відбулась 12 серпня 2014 року.

Вже зранку в садку лунали спортивні мелодії, майданчики були прикрашені різнокольоровими прапорцями, кульками, дитячими палатками, а головне - в кожної дитини був гарний, бадьорий настрій. Метою заходу було ознайомлення з основами туристичної діяльності, закріплення правил безпечної поведінки у лісі та біля водойм, формування бережливого ставлення до свого здоров’я та здоров’я оточуючих людей, виховання бажання прийти на допомогу людині, яка потрапила в біду.

Вихованці ще малі, але вже багато знають про туризм, спорт та рух, який відіграє важливу роль у житті кожної людини. Скільки було радості, коли під керівництвом вихователя Ольги Фещенко малята виконували цікаві завдання та змагалися в спортивних естафетах, разом з казковими героями, лазили по драбинках, збирали грибочки для білочки, стрибали на купини по «болоту» та ловили рибу.

Сподіваємося, що такі веселі спортивні подорожі завжди цікаві та корисні дошкільнятам.

12 серпня 2014 року відбулась у дитячому садочку №25 «Дзвіночок» м.Артемівськ спортивно-туристична розвага «Мандруємо стежками літа»12 серпня 2014 року відбулась у дитячому садочку №25 «Дзвіночок» м.Артемівськ спортивно-туристична розвага «Мандруємо стежками літа»12 серпня 2014 року відбулась у дитячому садочку №25 «Дзвіночок» м.Артемівськ спортивно-туристична розвага «Мандруємо стежками літа»

Останні статті на сайті