Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 121 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Космічна подорож дошкільнят з дитсадку «Кристалик» міста Артемівська

Переглядів: 3598
21.08.2014 - 10:07

У серпні в дошкільно-навчальному закладі №10 «Кристалик» була проведена музично-літературна розвага на тему «Космічна подорож до планети казок».

Мета заходу - розвиток музичних здібностей дітей різного віку, створення емоційного сприйняття через музично-художню діяльність, залучення до музичного мистецтва, виховання емоційної чуйності.

Ігри та пісні відіграють у житті дітей дуже важливу роль. Граючи, вони розвиваються естетично, морально, музично, фізично. Тому для цього в дитячих садках проводяться різні розваги.

В музичній розвазі приймали участь усі вікові групи. Діти співали пісні, брали участь в музично-розвиваючих іграх та музично-танцювальних композиціях, згадували різних персонажів художніх творів.

Музична розвага створила вихованцям добрий настрій та збагатила емоціями на весь день.

У серпні в дошкільно-навчальному закладі №10 «Кристалик» міста Артемівська була проведена музично-літературна розвага на тему «Космічна подорож до планети казок». У серпні в дошкільно-навчальному закладі №10 «Кристалик» міста Артемівська була проведена музично-літературна розвага на тему «Космічна подорож до планети казок». У серпні в дошкільно-навчальному закладі №10 «Кристалик» міста Артемівська була проведена музично-літературна розвага на тему «Космічна подорож до планети казок». У серпні в дошкільно-навчальному закладі №10 «Кристалик» міста Артемівська була проведена музично-літературна розвага на тему «Космічна подорож до планети казок».

Останні статті на сайті