Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Верховна рада України

Ігор Білоус: Головна позиція ДФС – це зменшення контрафакту в Україні

Переглядів: 2242
27.08.2014 - 05:33

«Головна позиція Державної фіскальної служби - це зменшення контрафакту в Україні. Керівництво держави поставило по цій проблемі конкретні завдання.

Ми зустрічалися з Президентом, він дав чітку позицію: закрити кордон, в тому числі по контрабанді спирту. Разом з СБУ ми опрацьовуємо цю ситуацію. Ми все зробимо для того, щоб в Україні не було контрабандного спирту. Внутрішні потреби у спирті мають забезпечувати вітчизняні виробники. Це і робочі місця, і надходження у державний бюджет. Але головна умова – працювати винятково у правовому полі, тоді не виникатимуть ситуації, подібних нинішній навколо «Укрспирту», - заявив Голова Державної фіскальної служби України Ігор Білоус на сьогоднішній зустрічі з керівництвом ДП «Укрспирт» та представниками Мінагрополітики.

Державна фіскальна служба України розпочала кримінальне провадження щодо посадових осіб Державного підприємства «Укрспирт» за фактом ухилення від сплати податків на суму 2 млрд. грн. шляхом нелегального продажу спирту. 

У ході зустрічі представники ДП «Укрспирт» визнали наявність проблем та правомірність дій ДФС, а також наголосили на необхідності якомога швидшого їх вирішення. Адже незаконні дії колишнього керівництва, виявлені у ході перевірки,  можуть призвести до зупинки заводів, а люди залишаться без роботи. Сторони домовилися про спільні дії, які дозволять вивести підприємство з кризи та працювати у правовому полі.

«Ми почули конструктивні пропозиції щодо вирішення даного питання, по якому ми тут зібралися. Це дозволить нам не зупиняти наші заводи», - наголосив після переговорів заступник генерального директора ДП «Укрспирт» Віктор Панков.

Останні статті на сайті