Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 81 гість.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Конкурс пісочних скульптур в дитсадку «Кульбабка» міста Артемівська

Переглядів: 3067
28.08.2014 - 08:01

У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» відбувся конкурс скульптур із піску серед дошкільних груп, на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої Пісочна Фея та міс Крапелька.

Пісочна Фея та міс Крапелька розповіли дітям про властивості води та піску, провели з малятами веселі розваги «Хто швидше переллє воду», «Найдовший бризк», «Мильні бульбашки в стакані» та інше. І нарешті розпочалося найцікавіше - виготовлення скульптур. Діти кожної групи разом з вихователями та казковими героями намагалися створити пісочне диво. І це вийшло у всіх! За результатами конкурсу перше місце отримала старша група «Здоров’ячок» (вихователь Вікторія Семенкова).

Проведення таких конкурсів сприяє не тільки розвитку творчих здібностей у дітей, а й вихованню дружніх стосунків та взаємодопомоги.

У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» міста Артемівська відбувся конкурс скульптур із піску серед дошкільних груп, на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої Пісочна Фея та міс Крапелька.У дошкільному навчальному закладі №39 «Кульбабка» міста Артемівська відбувся конкурс скульптур із піску серед дошкільних груп, на якому зібралися вірні друзі - малюки і казкові герої Пісочна Фея та міс Крапелька.

Останні статті на сайті