Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 115 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Малюки з дитячого садка «Гусельки» м. Артемівська святкують Всеукраїнський день благодійності

Переглядів: 3559
08.09.2014 - 10:34

П’ятого вересня, у Всеукраїнський день благодійності, підтримуючи акцію «Щире серце», оголошену відділом освіти, педагогічним колективом і сім’ями вихованців дитсадка №56 «Гусельки» міста Артемівська було проведене свято.

Сенс слова «благодійність» зрозумілий, напевно, кожній людині. Творити благо — тобто, надавати безоплатну допомогу тим, хто її потребує.

Свято організоване для дітей, які були змушені переїхати з міст Ясинуватої, Горлівки, Дебальцеве, Іловайська, Єнакієве, Дзержинська до нашого міста.

Казкові герої Метелик і Сонечко допомогли цим дітям зануритися в світ тепла та добра. Діти відчули щирість сердець вихованців та дорослих по відношенню до себе.

Відбулася «тепла» церемонія запалювання «Свічки єдності щирих сердець». І кожен з діточок загадав бажання, щоб у нашій рідній країні були злагода, щастя та мир.

Завдяки благодійним внескам батьків вихованців садочка завідувач  Чехова Тетяна вручила дітлахам набори подарунків. Діти були раді сюрпризу, який викликав у них позитивні емоції.

Педагоги та вихованці дитсадка «Гусельки» відкрили свої щирі серця дітям, які вимушені були покинути свої рідні домівки.

Останні статті на сайті