Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 56 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

Олімпійський тиждень в Артемівській школі здоров’я №2

Переглядів: 1773
16.09.2014 - 05:41

З 8 по 12 вересня в Україні проходив Олімпійський тиждень, який присвячувався здобуткам українських спортсменів на внутрішніх та міжнародних аренах у минулому та вихованню підростаючої олімпійської молоді на майбутнє.

Артемівська загальноосвітня школа I-III ступенів №2 підхопила ідею проведення Олімпійського тижня, під час якого учні школи отримали можливість більше дізнатися про історію Олімпійського руху, його ідеї та принципи, про те, як загартовувати себе не лише фізично, а й інтелектуально. У рамках Олімпійського тижня в школі проведені спортивні змагання «Приєднайся до лав олімпійців», конкурс малюнків «Здорові діти – здорова нація», презентація Великої енциклопедії олімпійського руху, подарованої Сергієм Бубкою.

З нагоди Дня фізичної культури і спорту бажаємо всім спортсменам міста Артемівська перемог як на спортивних майданчиках, так і за їхніми межами.

Олімпійський тиждень в Артемівській школі здоров’я №2Олімпійський тиждень в Артемівській школі здоров’я №2Олімпійський тиждень в Артемівській школі здоров’я №2Олімпійський тиждень в Артемівській школі здоров’я №2

Останні статті на сайті