Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 71 гість.

Артемівське відділення Донецької ТПП

«Квіти в творчості Т.Г. Шевченка» на виставці Соледарського ЦДЮ

Переглядів: 3079
06.10.2014 - 08:38

Творчість Т.Г. Шевченка – глибока криниця, цілюща вода, яка здатна вгамувати спрагу людини з різними інтересами.

У Соледарському центрі дітей та юнацтва в рамках Року Т.Шевченка відбулась виставка композицій «Квіти в творчості Т.Г. Шевченка», в якій брали участь гуртківці та керівники.

Метою виставки було знайомство з творчістю Великого Кобзаря, виховання в учнівської молоді любові до рідної землі, історії, культури мистецтв, розвиток творчої уваги, виховання гордості та поваги до надбань українського народу.

Діти з захопленням взяли участь у створенні композицій. Кожен показав свої вміння, створивши квіти власними руками (намалювали та вишили), а потім з гордістю представили свої вироби на виставці.

Це лише перша спроба глянути на творчість поета очима дітей. Вона, звичайно, далека від досконалості, але вже цей перший погляд свідчить, що діти відчули, яким великим знавцем природи рідного краю був Т.Г.Шевченко.

У Соледарському центрі дітей та юнацтва в рамках Року Т.Шевченка відбулась виставка композицій «Квіти в творчості Т.Г. Шевченка», в якій брали участь гуртківці та керівники.У Соледарському центрі дітей та юнацтва в рамках Року Т.Шевченка відбулась виставка композицій «Квіти в творчості Т.Г. Шевченка», в якій брали участь гуртківці та керівники.У Соледарському центрі дітей та юнацтва в рамках Року Т.Шевченка відбулась виставка композицій «Квіти в творчості Т.Г. Шевченка», в якій брали участь гуртківці та керівники.У Соледарському центрі дітей та юнацтва в рамках Року Т.Шевченка відбулась виставка композицій «Квіти в творчості Т.Г. Шевченка», в якій брали участь гуртківці та керівники.