Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 88 гостей.

Офійний сайт Соледарської міської ради

Батьківська конференція в Артемівській школі №5

Переглядів: 2714
10.10.2014 - 08:25

Зустрічі з батьками завжди є відповідальними та необхідними для правильної побудови навчально-виховного процесу і в класі, і в школі. В Артемівській школі №5 відбулася батьківська конференція, яка пройшла під девізом «Педагоги та батьки єдині для майбутнього дитини».

Відкрила конференцію директор школи Валентина Ночовка звітом про підсумки діяльності закладу в 2013-2014 навчальному році. У своєму виступі керівник школи розповіла про події, які відбулися в школі, про досягнення учнів та педагогів, про матеріально-технічне забезпечення закладу та наголосила на важливості співпраці батьків із педагогічним колективом як запоруки успіху дітей.

Заступник директора з НВР Алла Мащенко акцентувала увагу батьків на особливостях навчально-виховного процесу у цьому році, на змінах у навчальних програмах за новими Державними стандартами. Вікторія Головко, заступник директора з НМР, розповіла батькам про участь школи у Всеукраїнському експерименті з питань збереження здоров’я учнів під час навчально-виховного процесу. Заступник директора з ВР Вікторія Просяник звернула увагу присутніх на організацію позаурочної діяльності в школі, роботу шкільних гуртків.

У кінці зустрічі директор школи подякувала батькам за небайдуже ставлення до проблем школи та висловила впевненість, що вони і надалі не будуть шкодували сил і часу й завжди спрямовуватимуть свої зусилля на досягнення успіху в спільній справі – вихованні успішної особистості.

В Артемівській школі №5 відбулася батьківська конференція, яка пройшла під девізом «Педагоги та батьки єдині для майбутнього дитини».В Артемівській школі №5 відбулася батьківська конференція, яка пройшла під девізом «Педагоги та батьки єдині для майбутнього дитини».