Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 66 гостей.

Урядовий портал

Всеукраїнська спартакіада серед інвалідів праці «Сила духу»

Переглядів: 5112
19.09.2014 - 12:00

В минулому році Фондом соціального страхування від нещасних відпадків на виробництві та професійних захворювань України з метою підтримки у потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту ініційовано щорічне проведення Всеукраїнської спартакіади серед інвалідів праці «Сила духу». Ідея масового фізкультурно-спортивного свята була не лише реалізована, а й знайшла свій відгук у серцях тих, заради кого розпочато цю нову віху в історії Фонду. В 2014 році така спартакіада відбулася вже вдруге.

Фінальні змагання проводились з 10 по 13 вересня в м.Ужгороді з наступних видів спорту: армспорту (армреслінгу), гірьового спорту, бомбаскету, дартсу, настільного тенісу, шахів.

В них взяли участь команди з 24 областей України та м. Києва. Наш регіон представляли інваліди праці, що перебувають на обліку у відділеннях ВД Фонду міст Новогродівка, Вугледар, Селідове, Добропілля, Димитрове та Великоновоселківського району. Очолювала команду начальник управління ВД Фонду у Донецькій області Давиденко Людмила Іванівна.

У складі нашої команди Володимир Чубченко (м.Добропілля), капітан команди. Як і в минулому році йому не було рівних у змаганнях з настільного тенісу серед чоловіків. У дебютному для спартакіади гирьовому спорті з результатом 170 поштовхів на другій сходинці п'єдесталу розмістився Іван Бутрій (м.Новогродівка), віддавши перемогу лише п'ятиразовому чемпіону світу серед ветеранів з Дніпропетровської області. Шосте місце у змаганнях з шахів виборов Євген Воронков (м.Димитрове). У змаганнях з бомбаскету Юрій Бобух (м.Добропілля) посів сьоме місце. Гідно змагалися також Людмила Латарцева (м.Селідове) з дартсу, Ольга Скуй (м.Добропілля) з настільного тенісу та Ірина Шабас (м.Вугледар) з бомбаскету, а Петро Чиркунов (м.Добропілля) та Олександр Олєйнік (Великоновоселківський район) взяли участь у змаганнях з армспорту. Всі учасники продемонстрували свою спортивну підготовку, майстерність, розкрили нові таланти, повірили у власні сили та отримали позитивні емоції.

У командному заліку перемогу достатньо впевнено здобула команда спортсменів з Житомирської області, що захопила лідерство вже після першого дня змагань. Друге загальнокомандне місце посіла збірна команда Одеської області. Успішним був також виступ спортсменів з Волинської області. У спортсменів Донецької області 16 місце.

Від участі у змаганнях і спортсмени, і вболівальники отримали масу позитивних емоцій, відчуття командного духу, але головне - від спілкування одне з одним. Це спортивне свято залишиться надовго в пам'яті всіх учасників.

Це захід - яскравий приклад того, що жити повноцінним життям, наповненим подіями, новими звершеннями і перемогами, гідний кожен! Незалежно від того, хто зайняв призові місця, всі учасники змагань- Переможці, адже вони не опустили руки і, незважаючи ні на що, продовжують рухатися далі! Участь в спартакіаді - це вже перемога кожного над обставинами життя.

Своїми успіхами і досягненнями ви переконливо довели, що сила духу перемагає будь-які негаразди. Тож хай сила духу ніколи не залишає вас.

Вірте у власні сили, будьте наполегливими у найкращих прагненнях та сміливих діях! Бажаємо вам та вашим родинам міцного здоров'я і добробуту!