Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 146 гостей.

Верховна рада України

Свічку пам’яті жертвам Голодомору запалили в Артемівській школі №2

Переглядів: 2614
25.11.2014 - 10:17

Для того, щоб учні дізналися про минуле України, про трагедії, які випали на її долю, для школярів початкових класів був проведений захід «Запали свічку пам’яті», присвячений жертвам Голодомору 1932-1933р.р.

Мета заходу - сприяння відновленню історичної пам’яті про голодомор 1932-33 років, формуванню в учнів поваги до людей, які пережили страшне лихоліття голодомору, виховання громадянської свідомості, почуття співпереживання. Протягом проведення заходу всі учні емоційно сприймали вірші про трагічні події тих років. Наприкінці заходу хвилиною мовчання і запаленням свічок вшанували пам'ять загиблих людей під час страшної трагедії. У середній та старшій ланці пройшли тематичні години спілкування, перегляд документальних фільмів «Забуттю не підлягає» та «Собор на крові».

Такі заходи мають важливе значення у вихованні майбутнього покоління. Щоб не стерлася пам'ять про уроки минулого, щоб не втратили майбутні покоління того знання, яке характеризує націю українців.

Для того, щоб учні дізналися про минуле України, про трагедії, які випали на її долю, в Артемівській школі №2 для школярів початкових класів був проведений захід «Запали свічку пам’яті», присвячений жертвам Голодомору 1932-1933р.р.

Останні статті на сайті