Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 123 гостя.

ExportUA

Орієнтири розвитку дошкільної освіти обговорювались на нараді керівників дошкільних навчальних закладів відділу освіти Артемівської міської ради

Переглядів: 3816
01.12.2014 - 13:48

У листопаді у відділі освіти відбулась нарада завідувачів дошкільних навчальних закладів, де розглядались актуальні питання, пов’язані з забезпеченням якісного рівня діяльності дитячих установ міста.

Головний спеціаліст з питань дошкільної освіти Тетяна Коломак доповіла про стан організації контролю і керівництва освітньо-виховним процесом у дошкільному навчальному закладі, акцентувала увагу присутніх на опрацюванні Концепції постійного контролю за якістю дошкільної освіти та запровадженні її положень в практику управлінської діяльності.

Особливості соціально-педагогічного супроводу дітей пільгових категорій за підсумками громадського огляду розкрила Вікторія Рязанцева, спеціаліст І категорії з питань дошкільної освіти, підкреслюючи особливу роль психологічної служби дошкільних установ у роботі з категорією дітей із числа сімей, що тимчасово переміщені із зони АТО

Про рівень реалізації завдань і функцій, визначених чинним законодавством про дошкільну освіту, за наслідками комплексної перевірки у 2013 році звітувала завідувач дошкільного навчального закладу ясел-садка №47 «Оленка» Тетяна Гавжєєва, зауваживши, що станом на 27.11.2014 року рекомендації відділу освіти виконані на 80%.

Головний спеціаліст – начальник служби охорони праці і безпеки життєдіяльності В’ячеслав Помінов ознайомив присутніх з результатами оперативного контролю щодо стану організації роботи по запобіганню надзвичайним ситуаціям техногенного та природного характеру у разі зміни погодних умов в осінньо-зимовий період 2014-2015 р.р. в дошкільному навчальному закладі, надав методичні рекомендації з ведення відповідної документації з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

На вироблення пропозицій керівників дитячих садків щодо змін було спрямоване обговорення проектів Концепції розвитку освіти та постанови Кабінету міністрів України про внесення змін до Положення про дошкільний навчальний заклад.

За відгуками завідувачів дошкільних навчальних закладів нарада дозволила детально проаналізувати власні досягнення та слабкі сторони діяльності кожного педагогічного колективу з означених питань та намітити перспективи подальшої роботи.

dscn4818dscn4834dscn4873