Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 72 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

Всеукраїнський тижень права

Переглядів: 2553
11.12.2014 - 08:06

В рамках проведення Всеукраїнського тижня права Артемівським міським центром для сім’ї, дітей та молоді 10.12.2014 року на базі Артемівського індустріального технікуму ДонНТУ було організовано та проведено засідання «круглого столу» з питань попередження правопорушень та проявів жорстокості в молодіжному середовищі  за участю представників правоохоронних органів, кримінально – виконавчої  інспекції та слідчого ізолятора м. Артемівськ.

Даний правоосвітній та правовиховний тематичний захід проведено з  метою інформування студентської молоді  щодо основних прав, свобод та обов’язків людини згідно чинного Законодавства України, формування належної громадської думки щодо небезпечності насильства, як явища,  роз’яснення кримінальної та адміністративної відповідальності  в разі скоєння протиправних дій та правопорушень; з наслідками вживання алкоголю, наркотиків та тютюну неповнолітніми в громадських місцях.  

             В процесі проведення «круглого столу» присутні були ознайомлені з поняттям «правопорушення», видами правопорушень та мірою відповідальністю за них, отримали навички свідомого оцінювання своїх дій, вчинків та поваги до законів.

sam_0283sam_0289