Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 116 гостей.

До Дня міліції

Переглядів: 3742
22.12.2014 - 08:08

20 грудня 2014 року  з нагоди Дня міліції міський голова Олексій Рева відвідав Артемівський міський відділ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУ МВС України в Донецькій області

Олексій Рева привітав міліціонерів з професійним святом та відзначив Подяками Артемівської міської ради з грошовими винагородами найбільш видатних працівників міського відділку.

 «В усі часи головним мірилом службової діяльності працівників міліції виступали законність, справедливість та вірність обов'язку.

В цьому році як ніколи на долю працівників міліції випали випробування на міцність, на вірність присязі, на професіоналізм, вміння швидко і злагоджено працювати в непростих умовах, часом під кулями і снарядами. І Ви з честю виконуєте свій обов'язок перед народом України - захищаєте мир і спокій, охороняєте права і свободи громадян.

Упевнений, що злагоджена, цілеспрямована робота міліції в нашому місті стане запорукою спокою і стабільності.

Від усього серця вітаю ветеранів органів правопорядку, які є охоронцями кращих традицій, діляться своєю мудрістю та своїм досвідом з молодими! Бажаю Вам витримки, терпіння, мужності!» - сказав міський голова.

В цей же день перший  заступник міського голови Тетяна Савченко  привітала з професійним святом особові склади:  зведеного  добровольчого батальйону патрульної служби міліції особливого призначення «Артемівськ»  ГУ МВС України в Дніпропетровській області  та  зведеного загону УМВС України в Закарпатській області, що стоять на сторожі спокою міста. Бійцям батальйонів були вручені Подяки Артемівської  міської ради з грошовими винагородами. Також  привітав усіх присутніх  народний депутат України Костянтин Матейченко, він вручив Подяки  ГУ МВС України в Дніпропетровській області.  

Творчі колективи міста привітали всіх присутніх святковим концертом.

20 грудня 2014 року  з нагоди Дня міліції міський голова Олексій Рева відвідав Артемівський міський відділ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУ МВС України в Донецькій області. 20 грудня 2014 року  з нагоди Дня міліції міський голова Олексій Рева відвідав Артемівський міський відділ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУ МВС України в Донецькій області. 20 грудня 2014 року  з нагоди Дня міліції міський голова Олексій Рева відвідав Артемівський міський відділ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУ МВС України в Донецькій області. 20 грудня 2014 року  з нагоди Дня міліції міський голова Олексій Рева відвідав Артемівський міський відділ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУ МВС України в Донецькій області. 20 грудня 2014 року  з нагоди Дня міліції міський голова Олексій Рева відвідав Артемівський міський відділ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУ МВС України в Донецькій області. 20 грудня 2014 року  з нагоди Дня міліції міський голова Олексій Рева відвідав Артемівський міський відділ (з обслуговування м. Артемівськ та Артемівського району) ГУ МВС України в Донецькій області.