Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Сайт Артемівської міської централізованної бібліотечної системи

Вихованка дитсадка №48 «Дзвіночок» м. Артемівська Василенко Софія - призер регіонального конкурсу малюнків

Переглядів: 3807
30.12.2014 - 13:38

Образотворча діяльність є важливим засобом естетичного виховання дітей. Приділяючи велику увагу малюванню, видатний педагог В.О.Сухомлинський писав: «...дитячий малюнок, процес малювання - це частка духовного життя дитини. Діти не просто переносять на папір щось з навколишнього світу, а живуть у цьому світі, входять у нього як творці краси, дістаючи насолоду від неї».

В рамках проекту «Зелене мислення – зелене майбутнє Донеччини» Слов’янською міською радою, громадською організацією «Летавиця» при підтримці Посольства Великої Британії в Україні та Донецької облдержадміністрації проводився регіональний конкурс дитячої творчості (малюнки/плакати) «Енергозбереження та моє зелене майбутнє».

Майже 700 дітей надіслали свої роботи на конкурс, бо вже в юному віці вони замислюються про майбутнє нашої планети. Участь у конкурсі відкриває великі можливості для формування власного життєвого досвіду дитини у процесі взаємодії з навколишнім світом.

Дитячі роботи оцінювало професійне журі, до складу якого увійшли представники обласної та Слов’янської міської ради, професійні художники, експерти, що працюють у сфері енергетики і освіти.

Підведення підсумків конкурсу відбулось 25 грудня 2014 року в м.Слов’янськ. На святкову церемонію була запрошена і вихованка дошкільного навчального закладу ясел-садка №48 «Дзвіночок» Василенко Софія (7 років), яка посіла почесне III місце в першій віковій групі дітей (від 6 до 9 років) і отримала диплом та цінний подарунок. Її малюнок «Чарівна сила вітру» розповідає про те, як спасти планету Земля від забруднення та закликає бережливо відноситись до енергоресурсів.

Ми щиро вітаємо маленьку переможницю та зичимо подальшого розкриття її талантів!

Вихованка дитсадка №48 «Дзвіночок» м. Артемівська Василенко Софія - призер регіонального конкурсу малюнків «Енергозбереження та моє зелене майбутнє» в рамках проекту «Зелене мислення – зелене майбутнє Донеччини»Вихованка дитсадка №48 «Дзвіночок» м. Артемівська Василенко Софія - призер регіонального конкурсу малюнків «Енергозбереження та моє зелене майбутнє» в рамках проекту «Зелене мислення – зелене майбутнє Донеччини»

Останні статті на сайті