Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 118 гостей.

ExportUA

Дошкільнята з «Кріпиша» освоюють техніку «декупаж» спільно з батьками

Переглядів: 2369
12.01.2015 - 07:30

Декупаж - дуже популярна сучасна техніка декорування різних предметів: від невеликих тарілочок і вазочок до містких комодів і шаф. Сутність техніки декупажу полягає в тому, що тонкий шар паперу з декоративним малюнком наклеюється на поверхню предмета, створюючи при цьому ілюзію ручного розпису.

Дошкільнята з дитячого садка №49 «Кріпиш» разом з батьками робили прикраси для групи у техніці «декупаж».

Майстер-клас для дітей та їх батьків провела Яніна Синельникова, мама вихованки з групи «Соняшники», яка декілька років займається художньою творчістю. Яскраві фарби чобітків, ялиночок, снігових будиночків, ангелів зробили групу ошатною та дали дітям можливість відчути наближення свята.

Як стверджують психологи, спільна творчість дітей і дорослих поповнює нестачу батьківської уваги, адже батьки зазвичай весь день проводять на роботі. Творчість знімає тиск авторитету батьків, дозволяє дитині виразити себе, відчути свою значимість (особливо, коли батьки влаштовують маленьку домашню виставку її робіт). При ігровій, творчій взаємодії дітей і батьків народжується маса позитивних емоцій, що створює в родині особливо теплу атмосферу.

Давайте пам'ятати, що всі ми родом з дитинства, а значить і «мова» творчості для нас не чужа - давайте не забувати її і говорити на ній з нашими дітьми.

Дошкільнята з дитячого садка №49 «Кріпиш» разом з батьками робили прикраси для групи у техніці «декупаж».Дошкільнята з дитячого садка №49 «Кріпиш» разом з батьками робили прикраси для групи у техніці «декупаж».