Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 52 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Змагання з туристичних навичок вихованців Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості

Переглядів: 3253
14.01.2015 - 09:10

З незапам'ятних часів діти завжди проявляли інтерес до туризму і туристичних походів. Туризм - прекрасний і ефективний засіб виховання здорової і загартованої людини. Здоров'ю туриста можуть позаздрити багато людей. Йому не страшно промочити ноги, він не боїться застудитися на вітрі, промокнути під дощем.

Вихованці гуртків «Юні туристи-краєзнавці» (керівник гуртка Ольга Мокроусова) та «Спортивне орієнтування» (керівник гуртка Юрій Левченко) Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості теж піклуються про своє здоров’я.

«Туризм, спорт, дозвілля, відпочинок» - під таким гаслом  відбулися змагання з туристичних навичок. Під час змагань діти продемонстрували свої вміння у складанні рюкзака, подоланні умовного болота по жердинах, в’язанні туристських вузлів, орієнтуванні на місцевості, руху по компасу за азимутом, подоланні перешкоди. Крім змагань вихованці прийняли участь у краєзнавчій вікторині, що надихає любити наш рідний край та нашу єдину Україну.

І незважаючи на те, що в кожному змаганні є як переможці так і переможені, діти повернулись додому в гарному настрої, заряджені позитивом та сповнені незабутніх вражень.

«Туризм, спорт, дозвілля, відпочинок» - під таким гаслом  відбулися змагання з туристичних навичок серед вихованців гуртків «Юні туристи-краєзнавці» та «Спортивне орієнтування» (Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості)«Туризм, спорт, дозвілля, відпочинок» - під таким гаслом  відбулися змагання з туристичних навичок серед вихованців гуртків «Юні туристи-краєзнавці» та «Спортивне орієнтування» (Часовоярського Центру дитячої та юнацької творчості)

Останні статті на сайті