Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 119 гостей.

Урядовий портал

Міський шашковий турнір для дошкільнят Артемівська

Переглядів: 3228
02.02.2015 - 13:35

Шашки - захоплююча інтелектуальна гра, яка служить не тільки для розваги, а й для розвитку логічного мислення, кмітливості; виробляє вміння мислити абстрактно; виховує посидючість, просторову уяву і пам'ять. Дитина, яка вчиться цій грі, стає зібраною, самокритичною, звикає самостійно думати, приймати рішення, боротися до кінця, не сумувати при невдачах.

. І такі якості дуже важливі при підготовці дошкільнят до школи. Тому в дитячих садах ця інтелектуальна гра знайшла гідне місце.

Наприкінці січня 2015 року за ініціативи міського методичного кабінету відділу освіти Артемівської міськради при співпраці з комітетом з фізичної культури і спорту на базі дошкільного навчального закладу комбінованого типу, ясел-садка № 31 «Рябінушка» пройшов міський шашковий турнір для вихованців дошкільних навчальних закладів.

Турнір проводився з метою розширення системи варіативної складової освіти у дошкільних установах, формування шашково-ігровий компетенції дошкільників, сприяння їх інтелектуальному розвитку, пошуку та підтримки талановитих вихованців, створення умов для самореалізації особистості.

У змаганні взяли участь команди з 12 дошкільних навчальних закладів Артемівська, Часів Яру і Соледару, які стали призерами відбіркових турів на освітніх округах. 36 старших дошкільнят змагалися в чесному бою на шашкових дошках. Учасники турніру під час гри проявляли не тільки кмітливість, увага, але і витримку, впевненість у своїх силах, а головне - боролися гідно.

Зустріч пройшла в дружній атмосфері і закінчилася нагородженням переможців:

  • I місце - команда дошкільного закладу № 47 «Оленка»;
  • ІІ місце - команда дошкільного закладу № 42 «Чайка»;
  • ІІІ місце - команда дошкільний заклад № 6 «Барвінок».

Всі учасники боролися гідно! Сподіваємось, що попереду у малят ще багато нових яскравих перемог і звершень.

Наприкінці січня 2015 року за ініціативи міського методичного кабінету відділу освіти Артемівської міськради при співпраці з комітетом з фізичної культури і спорту пройшов міський шашковий турнір для вихованців дошкільних навчальних закладів.Наприкінці січня 2015 року за ініціативи міського методичного кабінету відділу освіти Артемівської міськради при співпраці з комітетом з фізичної культури і спорту пройшов міський шашковий турнір для вихованців дошкільних навчальних закладів.Наприкінці січня 2015 року за ініціативи міського методичного кабінету відділу освіти Артемівської міськради при співпраці з комітетом з фізичної культури і спорту пройшов міський шашковий турнір для вихованців дошкільних навчальних закладів.