Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 99 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

День відкритих дверей для майбутніх першокласників у ЗОШ №24

Переглядів: 4570
09.02.2015 - 09:00

Вступ дитини до школи – це завжди переломний момент у житті дитини, незалежно від того, в якому віці вона приходить у перший клас. І в майбутньому шкільна успішність залежить від того, наскільки вдалими і радісними для першокласників були перші кроки у країні знань.

Дуже важливо, щоб дитина була готова до нового способу життя і діяльності, була готова до навчання в школі. Тому, щоб допомогти майбутнім першокласникам адаптуватися в нових для них шкільних умовах, вселити почуття відповідальності, впевненість у власних силах, у Артемівській школі №24 пройшов день відкритих дверей для майбутніх першокласників та їхніх батьків.

Протягом кількох годин, проведених у школі, майбутні школярики познайомилися з першими вчителями, які і провели для них перші підготовчі заняття та екскурсію в рамках Школи майбутнього першокласника, що працюватиме протягом січня-квітня 2015 року. Діти пройшлися великими просторими шкільними коридорами, побували в комп'ютерному класі, музичному кабінеті, бібліотеці, спортзалі, їдальні, музеї школи. Поки діти подорожували, для батьків було проведено батьківські збори, де виступили заступник директора з навчально-виховної роботи Світлана Димченко, практичний психолог Катерина Ольхович, учитель початкових класів Олена Суліменко та учитель англійської мови Ольга Артем’єва.

У кінці Дня відкритих дверей батьки разом зі своїми дітьми були запрошені на перегляд казки «Рукавичка», яку підготували учні школи під керівництвом учителя музики Марини Коломоєць.

Діти та їх батьки залишились задоволеними першою зустріччю. Тому хочеться сказати: "До наступної зустрічі!"

 

Щоб допомогти майбутнім першокласникам адаптуватися в нових для них шкільних умовах, вселити почуття відповідальності, впевненість у власних силах, у Артемівській школі №24 пройшов день відкритих дверей для майбутніх першокласників та їхніх батьків.Щоб допомогти майбутнім першокласникам адаптуватися в нових для них шкільних умовах, вселити почуття відповідальності, впевненість у власних силах, у Артемівській школі №24 пройшов день відкритих дверей для майбутніх першокласників та їхніх батьків.Щоб допомогти майбутнім першокласникам адаптуватися в нових для них шкільних умовах, вселити почуття відповідальності, впевненість у власних силах, у Артемівській школі №24 пройшов день відкритих дверей для майбутніх першокласників та їхніх батьків.