Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 108 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Конкурс грантів – 2015

Переглядів: 2494
10.02.2015 - 14:41

10 лютого 2015 року в м. Артемівську відбувся семінар по підготовці проектів Конкурсу міні-проектів, спрямованих на вирішення соціальних проблем територіальної громади м. Артемівська.

У заході взяли участь секретар Артемівської міської ради Світлана Кіщенко, депутати Артемівської міської ради, голови ОСББ, представники органів самоорганізації населення міста, громадські організації м. Артемівська, працівники відділу освіти, культури та охорони здоров’я Артемівської міської ради, ініціативні групи громадян.

Під час семінару Світлана Кіщенко ознайомила присутніх з Положенням про порядок проведення Конкурсу грантів – 2015 та розповіла про оформлення проектних заявок та терміни їх подачі.

З 9 лютого 2015 року до 9 березня 2015 року в організаційному відділі Артемівської міської ради буде проводитися прийом проектних заявок ініціативних груп громадян на участь в Конкурсі грантів – 2015.

Згідно плану проведення Конкурсу в березні місяці відбудеться захист проектів, а при кінці місяця  буде об’явлено переможців.