Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 124 гостя.

Донецька обласна державна адміністрація

«Війна афганська скінчилась та залишились лицарські серця»

Переглядів: 3301
13.02.2015 - 12:47

12 лютого 2015 года в бібліотеці-філіалі №4 відбувся урок мужності «Війна афганська скінчилась та залишились лицарські серця», присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Учасники заходу, учні 8-го класу ЗОШ №24, переглянули відео-сюжети документальної хроніки про події афганської війни та уривки з художніх фільмів «Репортаж судьбы», «Афганский излом», «9 рота».

До уваги присутніх бібліотекар представила книгу Доброва П.В., Суюсанова Л.И. «Судьбы, опаленные войной», яка була видана з ініціативи Донецької обласної організації Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів). Книга містить унікальну підбірку матеріалів про страшну десятирічну війну, жахи якої досі збурюють суспільство. Крім того, у виданні міститься статистична та фактична інформація про загиблих і тих, що вижили на війні донеччан.

Під час заходу, хвилиною мовчання вшанували пам’ять всіх загиблих воїнів інтернаціоналістів, які приймали участь не тільки в афганській війні, а й у миротворчих операціях.

12 лютого 2015 года в бібліотеці-філіалі №4 м.Артемівськ відбувся урок мужності «Війна афганська скінчилась та залишились лицарські серця», присвячений Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав.

Останні статті на сайті