Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 92 гостя.

Офіційний сайт відділу освіти Артемівської міської ради Донецької області

«Сповідь солдатських сердець»

Переглядів: 2089
16.02.2015 - 13:46

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 12 лютого 2015 року в читальному залі бібліотеки-філіалу №7 було проведено урок-пам'ять «Сповідь солдатських сердець».

На урок були запрошені воїни-інтернаціоналісти Тукила Микола Семенович, Кротов Анатолій Миколайович, Клімов Олександр Юрійович, Мєщанінов Валерій Вікторович, Чеботенко Володимир Іванович.

Завідуюча бібліотекою Мамонова Л.М. надала історичну довідку про війну в Афганістані. 

Воїни-афганці поділились спогадами про страшну війну, про службу в Афганістані, про друзів, що не вернулися з тієї війни. Своїми розповідями вони розкрили трагедію війни, внутрішній світ воїнів-афганців, їхню неймовірну тягу до життя.

Школярі познайомились з книгою пам’яті воїнів-інтернаціоналістів Артемівського району, які загинули на афганській землі, а також хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих воїнів-земляків.

В кінці заходу школярі побажали воїнам здоров’я, миру, злагоди, добробуту, душевного спокою

Гостям вручили квіти, солодощі та сувеніри, які виготовили кружковці Центру дітей і юнацтва.

До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 12 лютого 2015 року  в читальному залі бібліотеки-філіалу №7 м. Артемівська було проведено урок-пам'ять «Сповідь солдатських сердець». До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 12 лютого 2015 року  в читальному залі бібліотеки-філіалу №7 м. Артемівська було проведено урок-пам'ять «Сповідь солдатських сердець». До Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав 12 лютого 2015 року  в читальному залі бібліотеки-філіалу №7 м. Артемівська було проведено урок-пам'ять «Сповідь солдатських сердець».