Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 310 гостей.

 Краеведческий музей г. Артемовск

У січні українці подали 18 тис. декларацій про майновий стан і доходи

Переглядів: 2100
17.02.2015 - 13:33

Протягом січня 2015 року громадянами України подано більше 18 тис. декларацій про майновий стан і доходи. Порівняно з відповідним періодом минулого року кількість звітуючих зменшилась на 15%.

Однак, підвищився рівень декларування доходів громадян у Кіровоградській, Львівській, Закарпатській та Харківських областях.

Найбільша кількість громадян подали декларації у м. Києві, Дніпропетровській та Харківській областях.

За даними декларацій, громадянами України задекларовано доходів на загальну суму 1,5 млрд. грн., що в порівнянні з аналогічним періодом минулого року більше на 23%, або на 288,5 млн. грн. До сплати визначено 38,1 млн. грн. податку на доходи фізичних осіб, що на 15%, або 4,9 млн. грн. більше,  ніж за аналогічний період минулого року.

Правом на отримання податкової знижки скористались майже 5 тис. осіб, задекларована сума податку на доходи фізичних осіб, яка підлягає поверненню, складає 8,6 млн. грн.

Нагадаємо, що кампанія декларування доходів, одержаних протягом 2014 року, розпочалася з 1 січня поточного року. Декларації про майновий стан і доходи платники податків повинні подати до податкової інспекції за місцем своєї податкової адреси.

Граничний термін для платників, які зобов’язані подавати таку декларацію, – 30 квітня 2015 року, які хочуть отримати податкову знижку – 31 грудня 2015 року.