Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 101 гість.

Школа мистецтв м.Артемівська

У нашій пам’яті вони залишились назавжди

Переглядів: 2968
26.02.2015 - 08:42

23 лютого в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 було проведено лінійку-реквієм для учнів 8-11 класів «У нашій пам'яті вони назавжди залишились» до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні, яку підготували учні 7-А класу разом з заступником директора з виховної роботи Ольгою Крамчаніновою.

Учні більше дізналися про Героїв, що виявили відвагу, силу духу, стійкість, захищаючи ідеали демократії, обстоюючи права і свободи людини, європейське майбутнє України, показавши, що наш український дух є незламним, а народ нескореним.

Метою проведеного заходу було вшанування пам’яті героїв Небесної сотні, прищеплення любові до Батьківщини, виховання патріотичної свідомості учнів, розвиток бажання стати гідними громадянами України.

Якщо вас справді засмучує ненависть у світі, не плачте і не втрачайте надії, а зробіть щось, хай навіть маленьке!

23 лютого в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 було проведено лінійку-реквієм для учнів 8-11 класів «У нашій пам'яті вони назавжди залишились» до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні23 лютого в Артемівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №24 було проведено лінійку-реквієм для учнів 8-11 класів «У нашій пам'яті вони назавжди залишились» до Дня пам'яті Героїв Небесної Сотні

Останні статті на сайті