Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 114 гостей.

Урядовий портал

Керівники навчальних закладів та голови профспілкових комітетів провели спільну нараду

Переглядів: 2604
04.03.2015 - 07:45

Відповідно до плану роботи відділу освіти Артемівської міської ради відбулася спільна нарада керівників навчальних закладів та голів профспілкових комітетів.

Начальник відділу Марина Рубцова звітувала про виконання у 2014 році Угоди між відділом освіти та міською організацією профспілки працівників освіти та науки України на 2012-2015 роки щодо захисту трудових та соціально-економічних прав працівників освіти.

Голова міської організації профспілки Алла Руднєва акцентувала увагу на основних положеннях Угоди, їх дотриманні. Заслухавши звіти, було винесено Постанову, згідно якої Угоду пролонговано на 2015 рік. Відмічено позитивний досвід партнерських відносин між адміністраціями та профспілковими комітетами навчальних закладів щодо вирішення соціальних питань та захисту прав працівників.

На нараді виступили спеціалісти відділу освіти з аналізом стану відвідування дітьми дошкільного віку та учнями навчальних закладів. Головний бухгалтер Ольга Віснянкіна доповіла про використання навчальними закладами енергоносіїв протягом січня-лютого 2015 року. Про стан кадрового забезпечення навчальних закладів, аналіз руху кадрів протягом останніх місяців ознайомила присутніх заступник начальника Оксана Карпець.

Урочистим моментом наради стало нагородження призерів педагогічного конкурсу «Ми – молоді 2015» дипломами відділу освіти і профспілки та грошовими преміями.

Після цього відбулись наради з окремими категоріями керівників. На нараді керівників шкіл і позашкільних навчальних закладів розглянули питання формування перспективної мережі ЗНЗ на 2015-2016 н. р. та порядок організації пільгового проїзду учнів до місць навчання і додому на території Артемівської міської ради у 2015році, а саме, в м. Часів Ярі та Соледарі.

dscn5837dscn5855

Останні статті на сайті