Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 121 гість.

Презедент України

Люблю свою сім’ю – значить люблю Батьківщину

Переглядів: 2915
17.03.2015 - 09:55

Кожна людина повинна любити свою Батьківщину, поважати звичаї та традиції свого народу. Але, як відомо, усе велике починається з малого. Саме тому в рамках Місячника родинного виховання для учнів середньої ланки навчально-виховного комплексу №11 проведено наступні заходи.

Учні 7-Б та 7-В класів, як юні патріоти, зібрались на грі-вікторині «В нашім серці Україна». Ознайомившись із правилами, команди розпочали змагання. Їм довелося разом читати вірші, продовжувати прислів’я. Учні відповідали на запитання та розгадували загадки про побут і звичаї в українській сім’ї, традиції України, її символи. Капітани команд на одному з конкурсів декілька разів промовляли одну й ту саму скоромовку. У кінці гри журі підбило підсумки: відрив між командами складав усього декілька балів. Звісно, головним було те, що всі пригадали українські звичаї та традиції, символи сім’ї та держави. Пам’ятати це потрібно, бо ми – українці, які шанують свою Батьківщину, що починається із сім’ї.

В атмосфері емоційної захищеності, тепла, любові, взаєморозуміння, чуйності та доброзичливості у 8-Б класі пройшло родинне свято-змагання «Люблю свою родину – значить люблю Батьківщину», організоване вчителем української мови і літератури Мариною Зеленською разом із класним керівником Іриною Стецюрою. Передувало йому проведення виховної години про толерантність, співчуття та байдужість у відносинах сучасного світу. Разом із засвоєнням базових моральних цінностей та ідеалів, культурних традицій української сім’ї учні змагались у знаннях з історії, мови та літератури, що сприяло формуванню естетичних смаків і почуттів, умінню розрізняти прекрасне. Спостерігало за роботою команд журі, до складу якого входили учні, батьки та класний керівник.

У ході змагання всі дійшли висновку, що все починається із сім’ї – добро, любов, співчуття, взаємодопомога, а далі переноситься на соціум. Отже, любити свою сім’ю – значить любити Батьківщину.

В рамках Місячника родинного виховання для учнів середньої ланки навчально-виховного комплексу №11 м.Артемівська проведено низку заходів «Люблю свою родину – значить люблю Батьківщину» та «В нашім серці Україна».В рамках Місячника родинного виховання для учнів середньої ланки навчально-виховного комплексу №11 м.Артемівська проведено низку заходів «Люблю свою родину – значить люблю Батьківщину» та «В нашім серці Україна».В рамках Місячника родинного виховання для учнів середньої ланки навчально-виховного комплексу №11 м.Артемівська проведено низку заходів «Люблю свою родину – значить люблю Батьківщину» та «В нашім серці Україна».В рамках Місячника родинного виховання для учнів середньої ланки навчально-виховного комплексу №11 м.Артемівська проведено низку заходів «Люблю свою родину – значить люблю Батьківщину» та «В нашім серці Україна».В рамках Місячника родинного виховання для учнів середньої ланки навчально-виховного комплексу №11 м.Артемівська проведено низку заходів «Люблю свою родину – значить люблю Батьківщину» та «В нашім серці Україна».В рамках Місячника родинного виховання для учнів середньої ланки навчально-виховного комплексу №11 м.Артемівська проведено низку заходів «Люблю свою родину – значить люблю Батьківщину» та «В нашім серці Україна».