Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 106 гостей.

Урядовий портал

Урочисте засідання клубу «Діскавері» в Артемівській школі №12

Переглядів: 2772
24.03.2015 - 14:38

В Артемівській школі №12 традиційно в березні проходять урочисті засідання клубу «Діскавері», присвячені переможцям І та II етапів Всеукраїнських предметних олімпіад.

Цього року у І етапі Всеукраїнських олімпіад взяли участь 247 учнів школи, з них 53 стали дипломантами шкільного етапу олімпіад. 47 переможців були заявлені та взяли участь у 2-му (міському) етапі Всеукраїнських предметних олімпіад. Присутні в залі вітали тих учнів, хто вписав своє ім'я в зоряну історію школи...

У минулому навчальному році Радою клубу був заснований перехідний почесний знак «Найактивніший клас». Саме цієї нагороди тоді був удостоєний 10-Б, нині 11-Б клас. Проаналізувавши результати цього навчального року, Рада клубу «Діскавері» визнала «Найактивнішим класом» учнів 9-А класу.

Фартушная Дар'я, учениця 11-Б класу і Гузенко Анастасія, учениця 9-А класу стали абсолютними чемпіонами. В особистому заліку Дар'ї 6 дипломів за перемоги в олімпіадах І етапу і 3 дипломи у 2-му міському етапі всеукраїнських олімпіад. Даша вже стала переможцем 3 обласного етапу всеукраїнської олімпіади з російської мови та заявлена на участь в 4 республіканському етапі, який пройде в Києві з 22 березня. У скарбничці Гузенко Анастасії 4 диплома шкільного рівня та 4 диплома міського рівня. Настя стала учасником двох обласних олімпіад: з математики та фізики. Підсумки підводяться, і ми з нетерпінням чекаємо результатів.

Інтелектуалів школи вітали своїми виступами співочий і танцювальний дуети, ансамбль «Крапельки», а також запрошені колективи: скрипковий оркестр «Дивертисмент», старший ансамбль скрипалів «Капріс» (художній керівник - Олена Москальова) і студентка музичного відділення Артемівського педагогічного училища Ольга Панкова.

В Артемівській школі №12 традиційно в березні проходять урочисті засідання клубу «Діскавері», присвячені переможцям І та II етапів Всеукраїнських предметних олімпіад.В Артемівській школі №12 традиційно в березні проходять урочисті засідання клубу «Діскавері», присвячені переможцям І та II етапів Всеукраїнських предметних олімпіад.В Артемівській школі №12 традиційно в березні проходять урочисті засідання клубу «Діскавері», присвячені переможцям І та II етапів Всеукраїнських предметних олімпіад.В Артемівській школі №12 традиційно в березні проходять урочисті засідання клубу «Діскавері», присвячені переможцям І та II етапів Всеукраїнських предметних олімпіад.

Останні статті на сайті