Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 93 гостя.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

Місячник родинного виховання в Артемівській школі №2

Переглядів: 8091
25.03.2015 - 11:10

Насиченим і різноманітним видався місячник родинного виховання в Артемівській школі №2, який проходив під гаслом «Без сім’ї немає щастя на землі». Проводився він з метою пропаганди кращого досвіду сімейного виховання, залучення батьків до організації позакласної виховної роботи у закладі.

Слід відмітити активну і кропітку роботу батьківської громади з класними керівниками та учнями окремих класів, в яких саме батьки охоче долучаються до проведення виховних заходів. Так членами батьківських комітетів 1-х класів під час місячника проведено годину спілкування «Будьмо знайомі». У 3 класі спільно з батьками пройшов виховний захід «Свято книги». Класні керівники 6-х класів за допомогою батьків підготували і провели години спілкування «Поговоримо по-сімейному».

У 4-Б класі батьки допомогли у підготовці години спілкування «Без сім’ї немає щастя на землі». Учні читали вірші про маму, співали пісні про родину, відгадували загадки та пояснювали прислів’я про значення сім’ї для кожної людини, а також говорили про те, що їх класний колектив – це також друга сім’я, яку вони люблять та поважають, а класний керівник Олена Жарова для них - це друга мама. Батьки залюбки брали участь в обговоренні життєвих ситуацій та в іграх. Звичайно, не обійшлося без чаювання.

Завершився місячник конкурсом малюнків «Знайомтесь – це моя родина, частинка Батьківщини – України» та педагогічною радою за темою «Чого хочуть батьки та діти від школи».

Насиченим і різноманітним видався місячник родинного виховання в Артемівській школі №2, який проходив під гаслом «Без сім’ї немає щастя на землі». Насиченим і різноманітним видався місячник родинного виховання в Артемівській школі №2, який проходив під гаслом «Без сім’ї немає щастя на землі».

Останні статті на сайті