Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 79 гостей.

Донецька обласна державна адміністрація

Козача слава Бахмута

Переглядів: 2181
01.04.2015 - 06:12

30 березня 2015 року в перший день весняних канікул учні 6-8 класів Артемівської загальноосвітньої школи №7 разом із класними керівниками Наталею Косяк, Тетяною Лисиченко та Оксаною Касновою відвідали Артемівський краєзнавчий музей та прослухали лекцію «Козача слава Бахмута» (екскурсовод Ігор Корнадський).

Метою заходу було виховання в учнів любові та інтересу до історії рідного краю, виникнення бахмутського козацтва, поширення загального кругозору та світогляду, виховання культури поведінки учнів.

Незважаючи на непогоду, учні із задоволенням відвідали музей, дізналися багато цікавого з історії виникнення та існування козацтва у нашому краї. Тепла атмосфера та історичні експонати допомогли учням відволіктися та відпочити. Учні школи є постійними відвідувачами музею, але щоразу є щось цікаве, про що варто дізнатися особисто.

30 березня 2015 року в перший день весняних канікул учні 6-8 класів Артемівської загальноосвітньої школи №7 відвідали Артемівський краєзнавчий музей та прослухали лекцію «Козача слава Бахмута»30 березня 2015 року в перший день весняних канікул учні 6-8 класів Артемівської загальноосвітньої школи №7 відвідали Артемівський краєзнавчий музей та прослухали лекцію «Козача слава Бахмута»