Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 1 користувач та 126 гостей.

Баннер Донецкой торгово-промышленной палаты

«Писанкові очі Всесвіту»

Переглядів: 2737
09.04.2015 - 08:25

Одним із найсвітліших наших свят є Великдень. Цього року він припадає на 12 квітня. На Великдень люди вибачають всі минулі провини і обов’язково обмінюються подарунками.

Напередодні світлого свята, 8 квітня 2015 року, у Міській бібліотеці для дітей відбулася традиційна святкова зустріч із читачами-інвалідами.

В програмі зустрічі було знайомство зі святковим переглядом-триптихом «Писанкові очі Всесвіту», на якому представленні книги та яскраві періодичні видання про це свято, а також тематичні саморобки читачів бібліотеки.

Також під час перебування у бібліотеці діти-інваліди відвідали спеціальний куточок, створений для них, в якому встановлені дитячі адаптовані тренажери, м’які меблі, машина-диван, фітнес м’ячі.

Кульмінацією святкової зустрічі було колективне виготовлення дітьми вітальних Великодніх листівок. Працівники бібліотеки разом з майстринями Артемівського центру технічної творчості дітей та юнацтва та дітьми-інвалідами створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші. Всі учасники майстер-класу створили індивідуально-неповторну листівку, яку діти подарують своїй родині у святковий день.

Наприкінці свята діти із задоволенням розглядали творчі роботи один одного, фотографувались та раділи з того, що разом долучились до творчості та розваг у міській бібліотеці для дітей.

У Міській бібліотеці діти-інваліди створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші. Колективне виготовлення дітьми-інвалідами вітальних Великодніх листівок у Міській бібліотеці для дітейУ Міській бібліотеці діти-інваліди створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші. Колективне виготовлення дітьми-інвалідами вітальних Великодніх листівок у Міській бібліотеці для дітейУ Міській бібліотеці діти-інваліди створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші. У Міській бібліотеці діти-інваліди створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші. У Міській бібліотеці діти-інваліди створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші. У Міській бібліотеці діти-інваліди створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші. Під час перебування у бібліотеці діти-інваліди відвідали спеціальний куточок, створений для них, в якому встановлені дитячі адаптовані тренажери, м’які меблі, машина-диван, фітнес м’ячі. У Міській бібліотеці діти-інваліди створили яскраві, неповторні Великодні листівки, прикрашаючи їх елементами різних технік виконання саморобок: декупаж, скручування, декоративне вирізання, паперопластика та інші.

Останні статті на сайті