Рубрики

ОСББ

«БУДУЙ СВОЄ» – це програма підтримки підприємництва створена Ощадбанком


КНП "Центр первинної медичної допомоги м. Бахмута"


Урядова "гаряча лінія" для громадян з порушенням слуху

Центр допомоги учасникам АТО


Поліція охорони Національної поліції України



Хто онлайн

Зараз на сайті 0 користувачів та 62 гостя.

Верховна рада України

Готуємося до Великодніх свят

Переглядів: 2622
10.04.2015 - 05:53

Під час весняних канікул у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов майстер-клас з декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Арт-бутік».

Головною метою цього заходу було заохочення дітей до участі у підготовці до Великодніх свят, виховання почуття смаку, охайності, працьовитості.

На майстер-клас були запрошені керівники гуртків з декоративно-прикладної творчості та образотворчого мистецтва, які організували роботу п’яти різноманітних майстерень. Хлопчики й дівчатка з захопленням малювали й виготовляли крашанки, святкові листівки та різноманітні пасхальні сувеніри. Свої вироби вони продемонстрували присутнім, сфотографувалися й понесли їх додому, щоб привітати своїх рідних та близьких.

Під час весняних канікул у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов майстер-клас з декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Арт-бутік».Під час весняних канікул у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов майстер-клас з декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Арт-бутік».Під час весняних канікул у міському Центрі дітей та юнацтва пройшов майстер-клас з декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва «Арт-бутік».